Huolelliset huoneistoremontit pääkaupunkiseudun alueella

Ota yhteyttä

Laatoitus- ja Muurauspalvelu PP remontoi ammattitaidolla kaikenlaiset kohteet pääkaupunkiseudun alueella. Toteutamme huoneistoremontit sekä yritysten ja julkisten kohteiden remontit asiakkaan toiveiden mukaan. Työskentelemme muun muassa Kirkkonummella, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Hoidamme jokaisen remontin ja toimeksiannon laadukkaasti ja täsmällisesti – aina sovitun aikataulun ja suunnitelman mukaan. Toteutamme urakat henkilökohtaisesti, emmekä anna niitä eteenpäin alihankkijoille. Henkilökohtainen palvelu on meille kunnia-asia.

Pyydä meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille kohteeseen, niin annamme tarkan hinta-arvion työstä.

Kysy lisää!

Tasokkaat remonttipalvelut

Tarjoamme sekä kotitalouksille että yritysasiakkaille kattavat remonttipalvelut täydellisistä huoneistoremonteista laatoituksiin ja saunaremontteihin.

 

Saat kauttamme muun muassa seuraavat palvelut:

  • Laatoitukset
  • Vedeneristystyöt
  • Huoneistoremontit
  • Kylpyhuoneremontit
  • Saunaremontit
  • Keittiöremontit
  • Terassiremontit
  • Pihakiveykset.

Meillä on vedeneristystöihin tarvittava VTT:n sertifikaatti nro VTT-C-5994-23-10, joten toteutamme remontit myös kosteissa tiloissa turvallisesti ja varmasti.

Putki- ja sähkötyöt eivät kuulu omaan palvelutarjontaamme, mutta saat ne tarvittaessa luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

 

Älä epäröi kysyä lisää palveluistamme – saat meiltä kokonaisvaltaiset remonttipalvelut kilpailukykyisin hinnoin!

Laatoitustöiden pitkän linjan osaaja

Hoidamme monipuoliset remontit kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista yksiöihin, yritystiloihin ja julkisiin tiloihin. Toteutamme remontit tarpeen mukaan lattiasta kattoon, mutta erityisosaamistamme ovat yrityksen alkumetreiltä asti olleet laatoitukset.

 

Käytä hyväksesi pitkän linjan laatoitusosaamistamme sekä sisä- että ulkotiloissa. Hoidamme kotiisi kauniit, uniikit laattapinnat ja laatoitamme kaikki tilat keittiöstä kylpyhuoneisiin sekä tietenkin myös pihalle ja patiolle. Kerro visiosi laatoitukseen – me hoidamme loput! Autamme halutessasi myös materiaalien ja värien valinnassa.

 

Autamme asiakkaitamme muutenkin mielellämme remontin suunnittelussa ja ideoinnissa. Remonttiammattilaisina osaamme antaa hyvät ohjeet remontin toteutukseen. Jos luotat osaamiseemme jo suunnitteluvaiheessa, takaat sujuvan ja varmasti onnistuneen lopputuloksen.